1 juni, 2020 – 6 juni, 2020
Sjöbacka Fiskebäck

Fiskebäckslöpet

Årets Fiskebäckslopp kommer att se annorlunda ut, nu när vi inte kan samlas i stora grupper pga Covid19-viruset. Istället för ett gemensamt lopp den 6 juni erbjuder vi nu en hel tävlingsvecka mellan den 1-6 juni! Tävlingen kommer att ske på löparappen Strava och fina priser kommer delas ut till de bästa tiderna i varje klass!  Den 10 km långa banan startar vid Sjöbacka i Fiskebäck och är utmärkt med skyltar hela vägen till mål

Fiskebäcksloppet blir Fiskebäckslöpet! 


Årets Fiskebäckslopp kommer att se annorlunda ut, nu när vi inte kan samlas i stora grupper pga Covid19-viruset. Istället för ett gemensamt lopp den 6 juni erbjuder vi nu en hel tävlingsvecka mellan den 1-6 juni! Tävlingen kommer att ske på löparappen Strava och fina priser kommer delas ut till de bästa tiderna i varje klass!  Den 10 km långa banan startar vid Sjöbacka i Fiskebäck och är utmärkt med skyltar hela vägen till mål.

För att delta behöver du:
1. Gå med i Stravaklubben "Fiskebäcksloppet - Tre Hamnar": https://www.strava.com/clubs/fiskebacksloppet
2. Springa något av loppen nedan under veckan 1-6 juni
3. Synkronisera din aktivitet till Strava

Fiskebäcksloppet 10 km (tävlingsklasser Dam/Herr)
https://www.strava.com/segments/24003320

Fiskebäcksloppet 2 km (tävlingsklasser F13/P13)
https://www.strava.com/segments/23346253

Fiskebäcksloppet Mini (ingen tävling i Strava)
https://www.strava.com/segments/24003440


Miniloppet
Miniloppet för de allra minsta kommer att vara öppet den 6 juni kl 12:00-15:00. Alla barn som springer miniloppet får medalj! Ingen föranmälan krävs.

Lilla Fiskebäcksloppet
Barn upp till 13 år kan springa en 2 km lång bana på Sjöbacka. Även här kan man vara med och tävla via Strava-appen och får då en karta över banan. Banan kommer också vara utmärkt med skyltar på samma sätt som den långa banan.

Fiskebäckslöpet arrangeras till förmån för Räddningsmissionens verksamhet Solrosen, stöd till familjer och barn som har en förälder i fängelse. I år behöver de vårt stöd mer än någonsin!

Anmäl dig för tävlingen och betala din anmälningsavgift här: https://bit.ly/2yW77VA
Startavgiften är 300 kr för vuxen och 100 kr för barn/ungdom upp till 17 år och går oavkortat till Solrosen. För att vara med och tävla om priser behöver du betala startavgiften.

Det finns också självklart möjlighet att stötta Solrosen utan att tävla, varmt välkommen att ta en promenad runt den utmärkta banan och swisha en gåva till 900 44 41. Tack för din gåva!

Läs mer på Fiskebäcksloppets hemsida: http://fiskebacksloppet.se/

Solrosen Solrosen Göteborg Solrosen Borås