30 november, 2021 00:00 – 23:59

Giving Tuesday

Giving Tuesday är en motrörelse till Black Friday med fokus på givande och social hållbarhet istället för konsumtion. För fjärde året i rad samlar vi med hjälp av er in frukostar för människor i hemlöshet på Giving Tuesday! 

Giving Tuesday är en motrörelse till Black Friday med fokus på givande och social hållbarhet istället för konsumtion. Förra året samlade vi tillsammans med 16 000 personer in hela 53 416 frukostar till hemlösa på årets givmildaste dag! Ett resultat som  överskred alla förväntningar!

I år hoppas vi på ännu fler! 20 kr blir en frukost på våra frukostcaféer för hemlösa. Om vi tillsammans kan samla in 60 000 frukostar på Giving Tuesday räcker det till alla gäster på våra frukostkaféer, hela året!

SWISHA EN ELLER FLERA FRUKOSTAR TILL - 900 44 41 eller direkt här.

Stort tack för din gåva! 

 

Är du med?

  • Dela evenemanget, inlägg och sprid budskapet till dina vänner!
     
  • På Giving Tuesday den 30 November uppmuntrar vi alla att publicera en frukostbild på sociala medier! Berätta att du idag på Giving Tuesday skänker en frukost till en hemlös och uppmuntra dina vänner att göra desamma. Glöm inte att tagga @raddningsmissionen och skriva vårt swishnummer 900 44 41.
     
  • Få med din arbetsplats, din förening eller församling och samla in frukostar tillsammans!

 

Swisha en frukost på Giving Tuesday!

Var med i frukoströrelsen!

Var med i Frukoströrelsen! 

Läs mer

Hemlöshet och social exkludering Frukostcaféet Vasa – för hemlösa och socialt utsatta