14 december, 2018
Gothia Towers

Julklappsinsamling

Ensam gran söker klappar. Alla familjer i Göteborg har inte råd eller möjlighet att köpa julklappar. Därför arrangerar vi även i år en julklappsinsamling tillsammans med Gothia Towers. 

Alla familjer i Göteborg har inte råd eller möjlighet att köpa julklappar. Därför arrangerar vi även i år en julklappsinsamling tillsammans med Gothia Towers. Tillsammans vill ge fler familjer möjligheten att få en god jul, med julklappar. Julklapparna samlas in i julklappslådan som står i lobbyn på Gothia Towers mellan den 16 november och 14 december.

Vad kan jag ge för något?

Vi vill gärna ha presentkort på t ex Nordstan, Frölunda torg, biobesök etc. Annars tar vi emot nya, oinslagna julklappar för barn (0-15 år). De behöver vara oinslagna så att vi kan göra en sortering innan vi lämnar ut dem.

Vem får min julklapp?

Julklapparna delas ut till våra egna verksamheter och till barnfamiljer i och runt om Göteborg, via ett 30-tal olika föreningar, församlingar och organisationer. Det går även bra att ge julklapparna direkt till oss på Göteborgs Räddningsmission.

Arrangör:

Göteborgs Räddningsmission och Gothia Towers

Kontakta oss

Har du frågor kring julklappsinsamlingen, tveka inte att hör av dig!

Arbete och sysselsättning Hjärterum - hyr ut din bostad Solrosen Göteborg Företag