19 november, 2021 – 16 december, 2021
Gothia Towers

Julklappsinsamling till utsatta familjer

Alla familjer i Göteborg har inte råd eller möjlighet att köpa julklappar, därför arrangerar vi även i år en julklappsinsamling tillsammans med Gothia Towers!  

Vi vill ge fler familjer möjligheten att få en god jul, med julklappar. Julklapparna samlas in i julklappslådan som står i lobbyn på Gothia Towers mellan den 19 november och 16 december.

På förhand vill vi säga ett stort tack till dig som är med och bidrar till årets julklappsinsamling! 

//VAD KAN JAG GE FÖR NÅGOT?//
Vi samlar in presentkort på t ex Nordstan, Frölunda torg, Allum, biobesök etc. Det är en uppskattad gåva eftersom familjerna då själva kan handla sina julklappar. Något som de i vanliga fall inte har möjlighet till.

//VAR LÄMNAR JAG MINA JULKLAPPAR?//
I julklappaslådan i lobbyn på Gothia Towers.

//VEM FÅR MIN JULKLAPP?//
Julklapparna delas ut till barn i Räddningsmissionens egna verksamheter och till barnfamiljer i och runt om Göteborg, via olika föreningar och församlingar.

//ARRANGÖR//
Räddningsmissionen och Gothia Towers

//HAR DU FRÅGOR KRING JULKLAPPSINSAMLINGEN?//

Jag har haft så ont i magen och inte vetat hur jag ska kunna trolla fram julklappar till barnen. Nu har en stor sten lyfts från mina axlar. Jag är så himla tacksam

Vi visste inte hur vi skulle orka oss igenom ännu en jul men nu gör vi det. Tack så mycket.

Vi lever i skyddat boende och har inget annat än 2 ombyten kläder kvar. Leksakerna och pysslet kommer att förändra så mycket nu under julen. Jag vet inte hur det är möjligt att tacka mera än att säga; Tack så hemskt mycket