13 november, 2020 – 16 december, 2020
Gothia Towers

Julklappsinsamling för utsatta familjer

Alla familjer i Göteborg har inte råd eller möjlighet att köpa julklappar, därför arrangerar vi även i år en julklappsinsamling tillsammans med Gothia Towers!  

Vi vill ge fler familjer möjligheten att få en god jul, med julklappar. Julklapparna samlas in i julklappslådan som står i lobbyn på Gothia Towers mellan den 13 november och 16 december.

På förhand vill vi säga ett stort tack till dig som är med och bidrar till årets julklappsinsamling! 

Dela gärna och sprid evenemanget till ditt nätverk. 

//VAD KAN JAG GE FÖR NÅGOT?//

Vi föredrar presentkort på t ex Nordstan, Frölunda torg, Allum etc. Det är en uppskattad gåva eftersom familjerna då själva kan handla sina julklappar. Något som de i vanliga fall inte har möjlighet till. Vi tar enbart emot oinslagna julklappar.

För att vara med i julklappsinsamlingen på ett corona-säkert sätt kan du gå in på Nordstans presentkortsshop.Där kan du beställa ett presentkort i valfri summa i formuläret på hemsidan. Ange Räddningsmissionen, Nordhemsgatan 12, 413 27 Göteborg i adressfältet. På så sätt kommer presentkortet till vårt kontor och du är med och bidrar även om du inte har möjlighet att gå ut i julhandeln. Det går också bra att köpa ett digitalt presentkort i en annan butik och ange vår adress.

//VAR LÄMNAR JAG MINA JULKLAPPAR?//

I julklappslådan i lobbyn på Gothia Towers.

//VEM FÅR MIN JULKLAPP?//

Julklapparna delas ut till barn i Räddningsmissionens egna verksamheter och till barnfamiljer i och runt om Göteborg, via olika föreningar och församlingar.

//ARRANGÖR//

Räddningsmissionen och Gothia Towers

Tänk på att hålla avstånd och ta hänsyn till varandra! 

//HAR DU FRÅGOR KRING JULKLAPPSINSAMLINGEN?//