20 november, 2018 18:00 – 20:00
Saronkyrkan

En extra plats i hjärtat - att ta hand om någon annans barn

Familjehemsverksamheten bjuder in till föreläsningskväll med Thomas Ardenfors, författaren till boken "En extra plats i hjärtat" .

Föreläsning om att vara familjehem

Göteborgs Räddningmissions Familjehemsverksamhet bjuder in till en föreläsningskväll med Thomas Ardenfors. Thomas är politiker i Sollentuna, men framför allt familjehemspappa. Han har skrivit boken "En extra plats i hjärtat" och delar med sig av sin familjs erfarenheter av att vara jourhem och familjehem åt barn och tonåringar under 25 års tid. Han delar med sig av glädjeämnen och svårigheter och vill inspirera fler till att öppna sina hem och sina hjärtan för utsatta barn. 

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika. Representanter från Räddningsmissionens familjehemsverksamhet kommer finnas på plats för att svara på frågor.  Anmäl dig till evenemanget på anmälningsformuläret här nedan senast den 16 november. 

 

Har du frågor kring föreläsningskvällen?
Välkommen att ta kontakt med oss!

Det är 25 år sedan Thomas och hans fru Sussi öppnade upp sitt hem för utsatta barn. Genom åren har över 30 barn bott hos dem. Varje år besöker Thomas kommuner över hela landet för att dela med sig av sina erfarenheter och inspirera fler familjer att öppna upp sina hem.

Barn och familj Familjehemsverksamheten