24 april, 2019 07:30 – 09:00
Frukostkaféet, Vasagatan 14

Företagsfrukost: CSR-kommunikation som lyfter affärerna.

Välkommen på företagsfrukost då vi pratar med Anna Urombi, CEO Addtruly om CSR-kommunikation som lyfter affärerna. Medverkar gör även Petra Löfås och Nils Sjöberg, hållbarhetsansvarig och kommunikatör på Gothia Towers & Svenska Mässan.

 

 

”Det där vill vi inte prata så mycket om.” Många företag vill engagera sig i ett socialt hållbarhetsarbete, men inte prata om det. Kanske är det en svensk attityd om att inte skryta som lyser igenom. Kanske är man rädd att bli missförstådd. Men det finns en stor potential i att faktiskt berätta om sitt CSR-arbete. Rätt hanterat kan det lyfta affärerna.

Välkommen på Räddningsmissionens företagsfrukost

24 april kl. 7.30-9.00

Plats: Frukostcaféet, Vasagatan 14

 

Under frukosten ska vi prata med Anna Urombi som är CEO och medgrundare till Addtruly, ett företag som skapat en digital plattform som underlättar för företag att ta socialt ansvar på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi kommer också att träffa Petra Löfås och Nils Sjöberg, hållbarhetsansvarig och kommunikatör på Gothia Towers & Svenska Mässan och höra om hur de nått framgång genom att strategiskt kommunicera sitt samhällsengagemang.

Företag