Skicka en julsång

I år har vi inte samma möjlighet att sjunga in julen tillsammans med nära vänner och familj. Men vi har fortfarande behov av att få höra sånger som ger oss hopp och ljus i vintermörkret. Nu kan du skicka en julsång som ett digitalt julkort med en personlig hälsning på sms till en vän samtidigt som du swishar en gåva på 35 kr till Räddningsmissionens arbete för hemlösa. Skicka en sång till någon du annars skulle fira jul med, som ett julkort till en kär vän eller till någon som kan behöva lite extra hopp.

 

Så här funkar det
Välj en sång du vill skicka här nedan och klicka på "Skicka julsång". I nästa steg får du sedan fylla i mottagarens namn, telefonnummer samt en kort personlig hälsning och även vilket datum du vill att hälsningen ska skickas. Du betalar 35 kr via swish vilket går till Räddningsmissionens arbete för hemlösa. Mottagaren får ett sms med en länk till ett gåvokort där din låt och hälsning ingår. Här är ett exempel på hur det kan se ut.

Solala - Julmedley

En vokal-trio från Västkusten som tagit Sverige med storm! Denna trio är kända för att sjunga från köket men har även haft fullt hus på konsertlokaler runt om i landet. Här framför de en del av sitt julmedely med "Ritch ratch filibom" och "Staffansvisan. 

Skicka julsång

 

Olivia Junholm - Away in a manger

Olivia Junholm är en Göteborgsbaserad singer/songwriter med musik som blandar soulpop med varma jazzinfluenser. Just nu radioaktuell med sin debut EP ’No Rush’, släppt tillsammans med skivbolaget Light&Salt Records. Här framför hon "Away in a manger".

Skicka julsång

A Treehouse Wait - Joy to the world

A treehouse wait är låtskrivaren och sångerskan Jenny Wahlström. Musiken har förklarats som indieakustisk pop med starka melodier i fokus. Här framför hon Joy to the world i en stämningsfull akustisk tappning.

Skicka julsång

Amanda Andréas - Kom till mig: När juldagsmorgon glimmar

Amanda Andréas är hyllad för sina liveframträdanden som liknats vid en oas i nutidens rusningstrafik där hennes musik varvas med personliga mellansnack i en varm och vass blandning som delvis lockar till skratt, delvis till tårar. Här framför hon tillsammans med Erik Björksten en nyskriven jullåt som heter Kom till mig: när juldagsmorgon glimmar.

SKICKA JULSÅNG

Text och musik: Amanda Andréas och Erik Björksten
Spotify: https://spoti.fi/3oIsXAa 
www.amandaandreas.com
I samarbete med MTA Production

Billströmska Folkhögskolas Musiklinje - Nu tändas tusen juleljus

Billströmskas Folkhögskola ligger på Tjörn och där finns en generebred musikutbildning med ensemblespel i fokus. Här får vi dock njuta av ett vacker körarrangemang och klassikern "Nu tändas tusen juleljus".

Skicka julsång

Följ gärna deras adventskalender på Instagram @musiklinjen_billstromska_fhsk

Jeanette Alfredssons - Nådens Ansikte

Jeanette Alfredsson är låtskrivare och sångerska och vill förmedla sånger som kan ackompanjera livets resa genom både glädje och sorg. 
Till vardags arbetar Jeanette som lärare i matematik, NO och teknik, är gift med Pär och bor på Öckerö. Här sjunger hon en nyskriven sång som heter "Nådens Ansikte".

Skicka Julsång

Text & musik: Vetle Jarandsen, Kristina Dorothea Drivdal, David-André Østby, Tone-Yvonne Smedsrud Hansen, Sv övers: Jeanette Alfredsson © 2020 David Songs (Admin av David Media AB)      

 

 

Emil Mattsson & Malin Boqvist - Stilla Natt

Vår direktor Emil Mattsson framför tillsammans med och Malin Boqvist på sång och cello en stämningsfull variant av "Stilla Natt".

SKICKA JULSÅNG