16 oktober, 2019 – 18 oktober, 2019
Entrén till Arbetsförmedlingen Järntorget

Klädinsamling för Göteborgs hemlösa och utsatta

Var med och hjälp oss att fylla på våra klädförråd på våra boenden och vårt frukostkafé. Ta chansen att rensa ut de kläder du ändå inte använder och gör samtidigt en insats för stadens mest utsatta invånare. 

 

Många människor i Göteborg riskerar att genomlida den här vintern i alldeles för tunna och slitna kläder.
Var med och hjälp oss att fylla på våra klädförråd på våra boenden och vårt frukostkafé. Ta chansen att rensa ut de kläder du ändå inte använder och gör samtidigt en insats för stadens mest utsatta invånare. Just nu behöver vi 300-400 rena och fräscha vinterjackor, varma skor och mössor och vantar i vuxenstorlekar.

 Du kan också swisha ett bidrag till 900 44 41, märk gåvan KLÄDINSAMLING så köper vi även in nya underkläder och hygienprodukter som vi också har ett stort behov av.

Tid: 16-18 oktober kl. 12.00-18.00
Plats: Entrén till Arbetsförmedlingen, hörnet Första långgatan/Järnvågsgatan. Vår personal finns på plats och tar emot dina kläder.

Varmt välkommen att vara med och gör konkret skillnad för människor i hemlöshet och social utsatthet i Göteborg! Hjälp oss gärna att sprida evenemanget på Facebook och bjud in dina vänner. Tillsammans gör vi Göteborg varmare!

Hemlöshet och social exkludering Utsatta EU-medborgare Agora - kvinnoverksamhet Frukostcafét – för hemlösa och socialt utsatta 35:an – en säng för natten Socialt stöd och Familjecenter Station Nord Insamling Klädinsamling