Material till Giving Tuesday
Var med och sprid budskapet om Giving Tuesday!

Tack att du vill hjälpa oss sprida Giving Tuesday 2021!


Giving Tuesday är en motrörelse till Black Friday med fokus på givande och social hållbarhet istället för konsumtion. Förra året samlade vi in hela 53 416 frukostar på årets givmildaste dag, vilket överskred alla förväntningar! Inför årets Giving Tuesday vill vi engagera ännu fler! Vi tror på att det är tillsammans vi kan göra skillnad och skapa en varmare stad för människor i utsatthet.

Allt material är helt fritt att använda och sprida i sociala medier, skriva ut och sätta upp på din arbetsplats, din förening eller annat ställe. Glöm inte att tagga oss på sociala medier om du sprider materialet. Du hittar oss på Facebook och Instagram där vi också kommer uppdatera flitigt under Giving Tuesday hur många frukostar vi samlat in.

Instagramutmaningen
På Giving Tuesday den 30 novmber uppmuntrar vi alla att publicera en frukostbild på sociala medier! Berätta att du idag på Giving Tuesday skänker en frukost till en hemlös och uppmuntra dina vänner att göra desamma. Glöm inte att tagga @raddningsmissionen och skriva med vårt swishnummer 900 44 41.

Bilder + Budskap

Liggande bild

Hämta här

Stående bild (Anpassad Instagram Story)

Hämta här

Kvadratisk bild 1 (Anpassad Instagram inlägg)

Hämta här

 

 

Bilder frukostcaféet Vasa

Bild 1

HÄMTA HÄR

Bild 2

HÄMTA HÄR

Bild 3

HÄMTA HÄR

Affischer till utskrift

 

 

Kampanjfilm

Sprid youtube-filmen eller ladda ner filmen som fil.

Ladda ner

Var med i frukoströrelsen!

Om vi tillsammans samlar in 60 000 frukostar räcker det till alla gäster hela året! Läs mer om kampanjen och hur du kan engagera dig.

Läs mer

Vill ditt företag vara med?

Läs mer