Volontäruppdrag Chaufför - MatRätt
 

Volontäruppdrag Chaufför - MatRätt. 

Vi söker dig som vill vara del av vårt arbete med butiken MatRätt. En social supermarket som gör gott för både människa och miljö, bla genom minskat matsvinn. Alla är välkomna att handla hos oss, särskilt frukt och färskvaror som behöver omsättas snabbt. Men vi finns framför allt till för våra medlemmar med låg inkomst som har svårt att få pengarna att räcka till i vanliga livsmedelsbutiker. Som medlem kan man köpa varor till en tredjedel eller mindre av vanligt butikspris. Förutom billig mat till medlemmar och minskat matsvinn gör MatRätt det möjligt för personer att arbetsträna.

Har du b-körkort, gillar att köra och vill hjälpa med att säkra butikens inflöde av matvaror så är detta uppdraget för dig. En stor hjälp är om du också har en vana att köra stora fordon och har ett gott lokalsinne. Vi ser att gärna att du som volontär kan ta pass flera veckor följd då vi gärna har kontinuerliga relationer med våra volontärer. Volontärskapet är således långsiktigt!

Det är viktigt att du som volontär delar vår värdegrund. I vårt butiksteam kommer det finnas både personal, volontärer och arbetstränare. Tillsammans skapar vi fina möten med våra kunder och medlemmar.

Plats: Flatås torg, Synhållsgatan 14
Tid: Måndag - Fredag 08,00 - 12.00:14.00

Lediga volontäruppdrag

Klicka på länken ovan för att se och ansöka till Räddningsmissionens lediga volontäruppdrag!