Företagsengagemang i jul

Som företag finns en unik möjlighet att stötta vårt arbete för utsatta människor i Göteborg och samtidigt bygga det egna varumärket bland kunder och personal. Nu under vintern och julen gör vi det extra enkelt för dig som företag att vara med!

Köp julklappar i vår gåvoshop!

Här köper du de perfekta presenterna till personalen eller kunderna. Samtidigt som du stöttar vårt arbete bland utsatta människor i Göteborg! Du väljer bland olika gåvor för olika verksamheter: köp 10 grötfrukostar, ett klädpaket, en dagsaktivitet på Solrosen eller en matpåse till en utsatt familj. För varje gåva får du ett fint gåvobevis som du dessutom kan skriva en egen hälsning på. 

Gåvoshop

Julklappsinsamling på Gothia Towers

En fin jultradition är vår julklappsinsamling som vi arrangerar med Gothia Towers. Tillsammans ger vi fler utsatta barnfamiljer möjligheten att få en god jul, med julklappar. Vi vill helst ha presentkort (Nordstan, Frölunda Torg, Allum, Bio, etc.) så att vi kan ge utsatta familjer möjligheten att själva kunna handla det som just deras barn önskar sig mest. Julklapparna delas ut till behövande barnfamiljer i Göteborgsregionen.

Inlämning i lobbyn på Gothia Towers 15/11-15/12.

Har du frågor kring hur ni som företag kan engagera er under julen?
Tveka inte att ta kontakt med oss!

Giving Tuesday 3/12

Var med i Göteborgs största frukostgemenskap!

Giving Tuesday är en motrörelse till Black Friday med fokus på givande och social hållbarhet, istället för konsumtion. Hjälp oss att skänka frukostar! Varje frukost kostar 20 kr och vårt mål är att samla in 25 000 frukostar vilket kommer att räcka till alla frukostar på båda våra frukostcaféer hela vintern. Ordna en egen insamling på ert företag eller häng med på vår, via Facebook!