Ge en gåva
Månadsgivare
Företag
 • 1 Nuvarande: Belopp / Ändamål
 • 2 Anpassa
 • 3 Kassan
Belopp

Månadsgivare

Ett månadsgivande är det smidigaste sättet att stödja Göteborgs Räddningsmission. Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete bland utsatta och hemlösas Göteborg.

Fyll i uppgifterna nedan och signera med BankID. Beloppet dras från ditt konto den 27:e varje månad. Du får en garanti som visar att du när som helst kan ändra, göra uppehåll eller avsluta ditt engagemang. Som månadsgivare får du vår tidning ”Din Nästa” i brevlådan 4 gånger om året. Tack för att du är med och gör Göteborg lite varmare!

Belopp

Jag som lämnar detta medgivande:

Pengarna skall överföras från mitt konto:

 • 1 Nuvarande: Belopp / Ändamål
 • 2 Anpassa
 • 3 Kassan

Våra företagspaket

Vi är glada och tacksamma för alla företagsvänner och alla typer av samarbeten vi har med olika företag. Stora som små. Alla kan göra något och alla behövs! Engagera er på det sätt som passar er bäst. Bli Företagsvän Brons, Företagsvän Silver, Företagsvän Guld eller välj att bli en av våra  huvudpartners. Läs mer om företagssamarbete här.
Belopp
Företagsvän Brons
Företagsvän Silver
Företagsvän Guld

 

Swisha en gåva!

Vill du rikta din gåva till ett specifikt ändamål, ange detta i meddelanderutan när du betalar. Tack för din gåva!

Swisha till
900 44 41

 

Sätt in en gåva via gåvogiro!

Vill du rikta din gåva till ett specifikt ändamål, ange detta i meddelanderutan när du betalar. Tack för din gåva!

Bankgiro 900-4441
Plusgiro 90 04 44-1

 

Handla i vår gåvoshop!

Allt du handlar i vår gåvoshop stöder vårt sociala arbete. Välj vilken av våra verksamheter du vill stötta. För varje gåva du köper får du ett fint gåvobevis. I gåvoshopen kan du också köpa minnes- och högtidsgåvor.

TILL GÅVOSHOPEN

 

Var med och förändra liv!

Göteborgs Räddningsmission är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete på kristen grund. Vi finns där behoven finns. Både med akuta insatser och mer långsiktiga perspektiv. Stora delar av vår verksamhet är helt beroende av frivilliga gåvor. Tillsammans är vi med och förändrar liv och gör Göteborg till en varmare stad där alla får plats och kan leva ett värdigt liv. 

Ge en engångsgåva  Ge en företagsgåva  Gåvoshop  Bli månadsgivare  Starta en insamling  Minnesgåva  Högtidsgåva Skänk Mat Skänk Kläder

Ge en gåva direkt

Var med och stötta både akuta och långsiktiga projekt. Tillsammans gör vi Göteborg till en varmare stad där alla får plats och kan leva ett värdigt liv. Din gåva betyder mycket för många och gör det möjligt för oss att möta och hjälpa fler människor som behöver det.

18 607 000 kronor 

samlade vi in tillsammans under 2018

SÅ HÄR ANVÄNDS DIN GÅVA  Vanliga frågor
 

Stöd oss långsiktigt – bli månadsgivare

Som månadsgivare bidrar du till att säkra vårt långsiktiga arbete. Ett månadsgivande är dessutom det smidigaste sättet att stödja Räddningsmissionen. Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en ännu större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete.

Som månadsgivare skänker du din månadsgåva via autogiro:
 • Du väljer själv det gåvobelopp du vill skänka.

 • Beloppet dras från det konto du själv anger (den 27:e varje månad), så länge du själv vill.

 • Du kan när som helst ändra, göra uppehåll eller avsluta ditt engagemang.

 • Som månadsgivare får du vår tidning “Din Nästa” (4 nummer/år).

 • Vi startar ditt månadsgivande via autogiro när vi fått ditt skriftliga medgivande.

Bli månadsgivande

 Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som gått bort genom att skänka en gåva till Göteborgs Räddningsmission. Vi skickar hälsningen dit du vill, till begravningsbyrå eller dödsbo. Du väljer själv det belopp du vill skänka och pengarna går direkt till vårt arbete bland utsatta i Göteborg. Gåvosumman anges inte på brevet.

Köp minnesgåvaGe en högtidsgåva

Ett uppskattat sätt att uppvakta någon i samband med födelsedagen är att ge en gåva som verkligen betyder något. Sänd en gratulation genom att ge en gåva till Göteborgs Räddningsmission. Vi skickar ett vackert gåvobrev med din personliga hälsning och ett tack från oss till jubilaren. Du väljer själv det belopp du vill skänka och pengarna går direkt till vårt arbete bland utsatta i Göteborg. Gåvosumman anges inte på brevet. 

Köp en högtidsgåva

Starta en egen insamling

Alla kan vara med och samla in pengar till vårt arbete för ett varmare och mänskligare Göteborg. Har du egna idéer om vad du vill göra? Vill du skapa en egen aktivitet? Kontakta oss, så hjälps vi åt!

Egen insamling på Facebook

Nu kan du enkelt skapa en egen insamling på vår Facebooksida! Perfekt om du fyller år och inte vill ha presenter, utan hellre vill samla in pengar till något som gör skillnad. Starta din insamling via knappen ”samla in pengar” och bjud sedan in dina vänner och bekanta att skänka en gåva.

Starta din facebookinsamling här!

Skänk mat och kläder

Vi tar gärna emot mat som torrvaror, konserver, eller annan typ av livsmedel till vår Matbank. Vi tar också emot kläder och i vissa fall även möbler och annat lösöre.

Vill du lämna in begagnade kläder?
Vi tar gärna emot varma, fräscha kläder för vuxna på vårt Frukostcafé på Vasagatan 14. Inlämningen är öppen kl. 10.00-12.00 måndag-tisdag, torsdag-fredag.
 

Matgåvor och övriga naturgåvor

Alla matgåvor och naturagåvor hanteras av vårt logistikcenter på Norra Ågatan 28 i Mölndal.

Öppet vardagar 7.00-12.00 och 13.00-15.00 (fredagar till 13.00)
031- 712 13 00
logistik@raddningsmissionen.se

Välkommen att lämna dina gåvor till oss!

Givarservice

Många frågor som vi får kring givande och insamling kan du hitta svar på här. Hittar du inte vad du söker är du välkommen att kontakta givarservice som hjälper dig att besvara dina frågor. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om dina gåvor.

info@raddningsmissionen.se 
031-712 12 00

Växelns öppettider: Vardagar 08.30-16.30, lunchstängt 12.00-13.00.

”Vårt givande är inte en utgift, utan en möjlighet.”

Basen i all vår insamling är våra trogna, regelbundna givare. De som ger en liten peng varje månad, år ut och år in. En av dem är familjen Hultman. Vi har träffat Fredrik och pratat om hur allting började och hur de ser på sitt givande.

Utsatta EU-medborgare Solrosen 35:an – en säng för natten Frukostcafét – för hemlösa och socialt utsatta Insamling
Läs mer