Hjärterum - hyr ut din bostad

Gå till Hjärterums hemsida

 

Kontakta oss

Har du frågor kring Hjärterum eller är du intresserad av att hyra ut? Hör gärna av dig till oss! Vi har telefontid mellan 09.00-16:30 
 

Nyheter

"Engagemanget från privatpersoner har varit otroligt"

Milla har sedan februari jobbat som projektkoordinator på Räddningsmissionens verksamhet Hjärterum. Hon berätta om det engagemang hon har mött när Hjärterum satsat på att hjälpa människor på flykt från Ukraina att hitta boende. 

 

Social inkludering och migration Hjärterum - hyr ut din bostad
Läs mer
Räddningsmissionen öppnar övernattningsboende för människor på flykt från Ukraina

Räddningsmissionen öppnar, i samarbete med Göteborgs Stad, ett tillfälligt övernattningsboende för människor på flykt från Ukraina. Boendet kommer öppna måndag 28 mars. Bemanningen av boendet sker med Räddningsmissionens personal, samt att även Räddningsmissionens engagerade och kompetenta volontärer kommer att hjälpa till med boendet. Skyddsvärnet och Göteborgs Stadsmissionen kommer också genom Göteborgs Stad öppna varsitt boende.

Hemlöshet och social exkludering Hjärterum - hyr ut din bostad hemlöshet
Läs mer

Berättelser

Från Kiev till Västra Frölunda - genom Hjärterum

I takt med att kriget rasar i Ukraina växer det svenska hjärterummet för ukrainarna. Samtidigt expanderar Räddningsmissionens verksamhet Hjärterum – svenskar som öppnar sina hem för människor som flytt kriget. Tandläkaren Olena och hennes barn flydde undan bomberna i Kiev och hamnade hemma hos Sabine von Borgstede i Västra Frölunda – tack vare Hjärterum.

Läs mer