Företagsengagemang i jul

Som företag finns en unik möjlighet att stötta vårt arbete för utsatta människor i Göteborg och samtidigt bygga det egna varumärket bland kunder och personal. Nu under vintern och julen gör vi det extra enkelt för dig som företag att vara med!

 

Köp en julklapp som gör gott!

Här köper du de perfekta presenterna till personalen eller kunderna. Samtidigt som du stöttar vårt arbete bland utsatta människor i Göteborg! 

Genom vårt sociala arbete skapar Räddningsmissionen inkluderande gemenskaper och möten i ögonhöjd. För att bekämpa social utsatthet jobbar vi med både akuta och långsiktiga insatser. Vår vision är ett värdigt liv för alla människor.

En gåva till Räddningsmissionen blir också ett tydligt bidrag till ett mer socialt hållbart samhälle och rimmar bra med CSR-strategier och FN:s globala hållbarhetsmål.

Ge din gåva idag och var med och gör Göteborg till en varmare plats för alla!

Varmt tack, och god jul!


 

Vill du hellre betala din julklapp via faktura är du välkommen att kontakta johanna.salenfalk@raddningsmissionen.se

 

Giving Tuesday 30 november

Var med i Göteborgs största frukostgemenskap!

Giving Tuesday är en motrörelse till Black Friday med fokus på givande och social hållbarhet istället för konsumtion. Hjälp oss att skänka frukostar! Varje frukost kostar 20 kr och vårt mål är att samla in 125 000 frukostar till vårt frukostcafé för personer i utsatthet och hemlöshet. Häng på mer ert företag också!

Läs mer

Har du frågor kring hur ni som företag kan engagera er under julen?
Tveka inte att ta kontakt med oss!

Ett engagemang där alla är vinnare 

Det allra mesta av vårt arbete med människor i hemlöshet, utsatta EU-medborgare, utsatta kvinnor och barn som har föräldrar i fängelse sker genom gåvor och bidrag. Utan det engagemanget hade vårt arbete helt enkelt inte varit möjligt. Stöd från förretag betyder mycket och gör det möjligt för oss att möta och hjälpa fler människor som behöver det. Läs mer om hur ni som företag kan bli företagsvänner till Räddningsmissionen.

Läs mer