Digitala julkort som gör gott för andra!

Önska god jul till nära och kära med fina hälsningar som kommer till mottagaren på sms. Klimatsmart och smidigt! Välj mellan julkort med svängig gospel, finstämd julmusik, vackra illustrationer med mera. Varje julkort kostar 40 kr och genom att skicka bidrar du till Räddningsmissionens arbete för människor i hemlöshet.

 

Julsånger Julkrönika Illustrationer

Så här funkar det

Välj vilket julkort du vill skicka här nedan och klicka på "skicka". I nästa steg får du sedan fylla i mottagarens namn, telefonnummer samt en kort personlig hälsning och även vilket datum du vill att hälsningen ska skickas. Du betalar 40 kr via swish och genom att swisha bidrar du till Räddningsmissionens arbete för människor i hemlöshet. Mottagaren får ett sms med en länk till ett gåvokort. 

Se ett exempel på hur det kan se ut här.

Julsånger

Clas Vårdstedt - Stilla Natt

Clas Vårdstedt är en uppskattad låtskrivare, artist, producent och författare. Han har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. I det här julkortet framför han en vacker avskalad version av Stilla Natt. 

SKICKA JULKORT

Java Gospel - A King is coming to town

Java Gospel är en stor gospelkör som leds av Pernilla Sandahl och håller till i Betlehemskyrkan i Göteborg. De älskar att sjunga både traditionell och contemporary gospel av såväl amerikanska som svenska låtskrivare. I det här julkortet framför de den svängiga låten "A King is coming to town". 

SKICKA JULKORT

Solala - Julmedley

En vokal-trio från Västkusten som tagit Sverige med storm! Denna trio är kända för att sjunga från köket men har även haft fullt hus på konsertlokaler runt om i landet. Här framför de en del av sitt julmedely med "Ritsch, ratsch, filibom-bom-bom " och "Staffansvisan. 

Skicka jukort

 

Kulturlabbet - Jul, jul strålande jul

Kulturlabbet är en daglig verksamhet för bild-, scen- och ordkonstnärer med intellektuella funktionsnedsättningar. I det här julkortet framför den välkända julsången "Jul, jul strålande jul".

SKICKA JULKORT

Anton Martin - Nu tändas tusen juleljus

Anton Martin är en multi-instrumentalist känd från Instagram under namnet @ant0nmartin. Där gör han svängiga tolkningar av kända låtar där han spelar alla instrument själv. I det här julkortet framför han klassikern "Nu tändas tusen juleljus" på ett sätt vi aldrig hört den tidigare!

SKICKA JUKORT

A Treehouse Wait - Joy to the world

A treehouse wait är låtskrivaren och sångerskan Jenny Wahlström. Musiken har förklarats som indieakustisk pop med starka melodier i fokus. Här framför hon Joy to the world i en stämningsfull akustisk tappning.

Skicka julsång

Olivia Junholm - Away in a manger

Olivia Junholm är en Göteborgsbaserad singer/songwriter med musik som blandar soulpop med varma jazzinfluenser. Just nu radioaktuell med sin debut EP ’No Rush’, släppt tillsammans med skivbolaget Light&Salt Records. Här framför hon "Away in a manger".

Skicka julsång

Jamie Meyer & Suzanne Zell - Xmas again!

Jamie är född och uppvuxen i Göteborg och har etablerat sig under många år som artist och låtskrivare både i Sverige och Nashville. Suzanne har medverkat i en rad filmer samt uppträtt på scener runtom i Europa bl. a på Disneyland Paris. ”Xmas Again!” är deras andra singel som även går att lyssna till på Spotify.

SKICKA JULKORT

Text & Musik: Jamie Meyer, Suzanne Zell & Håkan Mjörheim

Julkrönika

Eva Erlandsson - En julkrönika

Eva är pastor och jobbar som verksamhetsledare för Gatukyrkan på Räddningsmissionen. Utifrån hennes upplevelser i sitt arbete skriver hon krönikor som blivit mycket uppskattade på Räddningsmissionens sociala medier. Evas texter handlar om livet, tron och människors livsöden som hon möter i sitt arbete. I det här julkortet läser Eva upp en Julkrönika som hon har skrivit.

SKICKA Julkort

Illustrationer

Illustration "Hoppets stråle"

 En illustration av Julia Martinsson baserad på stofen "och hoppets stråle går igenom världen" ur den älskade julsången O Helga Natt.

Skicka julkort

 

Se mer av Julia Martinsson på Instagram @hallejuliaskapar eller hennes hemsida www.juliamartinsson.se 

Illustration "Små medhjälpare"

En illustration av små medhjälpares julförberedelser. Av Ida Häll på Färgverket.

SKICKA JULKORT

 

Se mer av Färgverket på Instagram @fargverket_com eller Färgverkets hemsida.

Illustration av Göteborg 

En vacker illustration av Göteborg i vinterskrud. Illustrerad av Sandra Malmtoft.

Skicka julkort