Årets RM:are 2020 - Matilda Hansson Levin

17 februari, 2021

2020 fick oss att inse att vi behöver hitta nya sätt att lyfta varandra och glädjas gemensamt på Räddningsmissionen när vi inte kan träffas på samma sätt som kollegor. Därför instiftade vi i januari en ny utmärkelse - Årets RM:are! Alla inom organisationen fick nominera en kollega som förtjänade titeln. Många fantastiska nomineringar kom in och efter noggrann överläggning av juryn utsågs Matilda Hansson Levin till Årets RM:are 2020. I torsdags blev hon överraskad under personalmötet av vår direktor Emil Mattsson som hade med sig diplom och blommor .

Matilda jobbar som aktivitetshandledare på Kulturlabbet och har varit där i 2 år. “Kulturlabbet är den absolut roligaste arbetsplatsen jag varit på.  Jag känner mig stolt över att få jobba med konstnärerna här på "Labbet", de har en sådan transparens och äkthet i sin konst som inte går att mäta sig med. Här är den ena dagen inte den andra lik, under en och samma dag har man varit med om olika situationer som både är inspirerande, frustrerande, spännande, utmanande och givande.”

Matilda blev nominerad av sin kollega med följande motivering:
“Matilda har en fantastisk förmåga att lyfta fram våra deltagares kvaliteter och talanger. Hon är kreativ, engagerad, tydlig och trygg i det arbetet hon utför. Hon bryr sig genuint om de hon arbetar med och tänker ofta steget längre för att alla deltagare skall må bra och utvecklas till sin fulla potential. Hon är dessutom allas våran tekniksupport och hon ställer alltid upp för sina kollegor!” 

Såhär säger Matilda själv om utmärkelsen: “Jag känner mig otroligt hedrad och smickrad av att få ta emot detta pris - som också är historiens första, så häftigt! Jag blev jättechockad när Emil plötsligt kom in med en stor bukett blommor på personalmötet. Jag är oerhört glad, tusen tack.”

Kulturlabbet Medarbetare