Räddningsmissionen går in som CSR-partner till Fotbollspuls

21 mars, 2024

Fotbollspuls är Västsveriges största upptaktsträff inför fotbollssäsongen där IFK Göteborg, BK Häcken, ÖIS Fotboll, IF Elfsborg och GAIS delar sina tankar inför säsongstarten. Medverkar gör också flera företag från göteborgsområdet och en expertpanel med flera välkända fotbollsprofiler, bland annat sportjournalisten Olof Lundh. 
 
Fotbollspuls kombinerar helt enkelt fotbollssnack med nätverkande, och Räddningsmissionen är med som CSR-partner och får överskottet från kvällen. 
 
”Vi är stolta över att ha med Räddningsmissionen som CSR-partner till Fotbollspuls. För oss var de en självklara samarbetspartner eftersom de är en lokal aktör som gör skillnad i vår stad.” - Per Skånberg, styrelseordförande i investmentbolaget Tången och initiativtagare till Fotbollspuls. 
 
”Vi hoppas att detta ska leda till fler samarbeten med företag som vill engagera sig i social hållbarhet och kanske ett samarbete med fotbollsklubbarna kring idrott och rörelse bland de ungdomar som vi möter i våra olika verksamheter” - Samuel Haugstvedt, insamlingschef Räddningsmissionen. 
 
Fotbollspuls äger rum på Draken i Göteborg den 26 mars och direktsänds av vår företagsvän Göteborgs-Posten. Kolla gärna in om du är intresserad!


Är du intresserad av att engagera dig tillsammans med ditt företag? Kontakta Samuel Haugstvedt för mer information.

Företag