Bli månadsgivare direkt

Som månadsgivare skänker du en gåva via autogiro och du väljer själv det belopp du vill skänka. Fyll i uppgifterna nedan och signera med Bank-ID. Beloppet dras från ditt konto den 27:e varje månad. Du får en garanti som visar att du när som helst kan ändra, göra uppehåll eller avsluta ditt engagemang. Som månadsgivare får du vår tidning ”Din Nästa” i brevlådan 4 gånger om året.

Tack för att du är med och gör Göteborg lite varmare!

 

Belopp

Jag som lämnar detta medgivande:

Pengarna skall överföras från mitt konto:

...eller skicka in ett medgivande med posten.

Det ska vara enkelt och smidigt att stödja Göteborgs Räddningsmission. Vårt mål är att vara så effektiva som möjligt och att hålla nere våra administrativa kostnader. Med din hjälp kan vi bli ännu bättre!

Gåvor via Autogiro är det mest kostnadseffektiva sättet att stödja vårt arbete bland utsatta i Göteborg. Ditt månadsgivande gör också att vi kan arbeta mer långsiktigt.

Ladda ner blanketten Medgivande för autogiro nedan, skicka den portofritt till:

Göteborgs Räddningsmission
FRISVAR, 204 638 99
413 00 Göteborg

Ge en gåva varje månad och hjälp någon året om

Ett månadsgivande är det smidigaste sättet att stödja vår verksamhet. Som månadsgivare utgör du grunden i vårt gåvofinansierade arbete och är en förutsättning för att vi ska kunna göra det vi gör. Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en ännu större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete bland utsatta och hemlösa i Göteborg. 

Vi är så tacksamma för alla våra månadsgivare och vill alltid bli fler – tillsammans gör vi Göteborg varmare!

7 anledningar till att bli månadsgivare

  1. Vi omsätter gåvor till ett mänskligare samhälle. För att göra samhället mänskligare behöver skattemedel kompletteras med frivilliga krafter och gåvor.

  2. Vi agerar utanför boxen. I dagens komplexa samhälle krävs mod och kreativitet som inte begränsas av tröga strukturer och regelverk.

  3. Vi bekämpar hemlöshet. Hemlöshetssituationen i Göteborg är mer ansträngd än någonsin. Vi hjälper akut men arbetar också med nya lösningar för att förändra människors liv.

  4. Vi tror på kyrkorna. Räddningsmissionen mobiliserar församlingar i Göteborgsområdet till ett starkare socialt engagemang.

5. Barnen är framtiden. Genom våra förebyggande insatser för barn i utsatta situationer skapar vi framtidstro och trygghet på lång sikt för hela Göteborg.

6. En skänkt hundralapp blir fler.Genom att använda gåvomedel och volontärinsatser kan vi frigöra medel från myndigheter och stiftelser som vi annars inte skulle komma åt.

7. Pengar gör oss fria. Egna resurser gör vår röst stark och fri så att vi kan berätta om, och förändra, det vi ser – utan att vara beroende av offentliga medel.