Bli månadsgivare direkt

Som månadsgivare till Räddningsmissionen stöttar du barn och vuxna i utsatta livssituationer, både med akuta insatser och långsiktiga projekt. Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete bland utsatta och hemlösa.

 

Bli månadsgivare

Nu även med skattereduktion!

Från och med 1 januari 2020 kan du som gåvogivare få skattereduktion på gåvor till Räddningsmissionen. Det innebär att du som givare kan öka t.ex. ditt månadsgivande på 150 kr i månaden till 200 kr, men i slutändan betalar du lika mycket som tidigare. Du som givare behöver inte ens informera skatteverket utan allt sköts automatiskt.

Läs mer

Ett månadsgivande är det smidigaste sättet att stödja Räddningsmissionen. Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete bland utsatta och hemlösa.

Som månadsgivare skänker du en gåva via autogiro och du väljer själv det belopp du vill skänka. Fyll i uppgifterna nedan och signera med Bank-ID. Beloppet dras från ditt konto den 27:e varje månad. Du får en garanti som visar att du när som helst kan ändra, göra uppehåll eller avsluta ditt engagemang. Som månadsgivare får du vår tidning ”Din Nästa” i brevlådan 4 gånger om året.

Vårt arbete hade aldrig varit möjligt utan de som väljer att stötta oss regelbundet som måndagsgivare.

Bli månadsgivare

Vad gör Räddningsmissionen under coronakrisen?

Coronaviruset slår hårt åt grupper som redan lever i utsatthet. Hur håller man sig hemma om man är hemlös? Hur håller man kontakten med sin familj i ett annat land när gränser stängs? Våra verksamheter behövs extra mycket just nu.

Läs mer

Skicka in ett medgivande med posten

Vill du inte bli månadsgivare digitalt? Det går också bra att skicka in en ett medgivande på posten!

Ladda ner blanketten Medgivande för autogiro nedan, skicka den portofritt till:

Räddningsmission
FRISVAR, 204 638 99
413 00 Göteborg

Genom att använda Frisvars-koden ovan behöver du alltså inte sätta på eget frimärke.

Ge en gåva varje månad och hjälp någon året om

 Som månadsgivare utgör du grunden i vårt gåvofinansierade arbete och är en förutsättning för att vi ska kunna göra det vi gör. Regelbundna gåvor via autogiro innebär att administrationen minskas och att en ännu större del av varje gåva kan gå direkt till vårt arbete för människor i utsatthet

Bli månadsgivare