Stor galafest hyllade våra volontärer!

22 februari, 2019

Den 21 februari firade Räddningsmissionen alla sina volontärer med en stor galafest på restaurang Seasons i Gothia Towers. Det bjöds på mingelfotografering, god mat och trevlig gemenskap under kvällen. Magnus Helmner och hans band underhöll och vi fick lyssna på fina tacktal av Cia Hansson som är volontäransvarig och Emil Mattsson som är Räddningsmissionens direktor.

– Det känns fantastiskt bra att få hylla våra volontärer som dag efter dag ställer upp med sin tid och sitt engagemang i alla våra olika verksamheter. Kul också för volontärerna att få träffa varandra och se vilket stort sammanhang de är med i, säger Cia Hansson, volontäransvarig.

Cecilia, vänvolontär

Under den här kvällen hardet blivit tydligt för mig att Räddningsmissionen står för det som jag tycker ärdet viktiga i samhället. För mig passar volontärskapet så bra nu när jag slutat arbeta och har tid över.

Linnea, volontär Öppet Hus

Jag blev volontär för att jag är intresserad av människor. På Öppet hus får jag träffa många olika typer av människor och vi har alltid så kul.

 

Joakim, ordförande i styrelsen

Det är ett enormt förtroende att få leda styrelsens arbete och någonting väldigt roligt. Organisationen rör på sig hela tiden och det gör styrelsearbetet både roligt och utmanande.

Volontär