Press & Opinion

Vill du skriva om vår verksamhet hjälper vi dig gärna med fakta och kontaktpersoner för intervjuer. Ta gärna del av våra pressmeddelanden i vårt nyhetsrum.

Nyhetsrum

Välkommen att ta kontakt med oss!

Första skoldagen på Communityskolan Gårdsten

Tisdag den 10 januari öppnade Communityskolan Gårdsten för första gången sina dörrar för förväntansfulla elever och personal! Sedan det i början av december öppnades en möjlighet för oss att öppna Communityskolan Gårdsten i gamla Römosseskolans lokaler har det arbetats intensivt, och till slut föll bitarna på plats.
 

Räddningsmissionens Communityskola Räddningsmissionens Communityskola Skola Community emil
Läs mer
Räddningsmissionen startar Communityskola i Gårdsten

Nu är det klart att Räddningsmissionen startar Communityskolan Gårdsten i de lokaler som tidigare var Römosseskolan. Efter att skolinspektionen gett positivt besked har nu Räddningsmissionens styrelse beslutat att starta Communityskolan Gårdsten efter jullovet och alla tidigare elever välkomnas till skolstart den 10 januari. 

Räddningsmissionens Communityskola Räddningsmissionens Communityskola Skola
Läs mer
Räddningsmissionen vill starta Communityskolan Gårdsten

Räddningsmissionen meddelar idag att man tittar på förutsättningarna för att starta Communityskolan Gårdsten i Römosseskolans nuvarande lokaler. Samtal pågår med den nuvarande huvudmannen för Römosseskolan om en skolstart i ny regi efter årsskiftet.

Räddningsmissionens Communityskola Räddningsmissionens Communityskola Skola
Läs mer