Låt ditt arv bidra till en varmare framtid för Göteborg

Att skriva in Räddningsmissionen i ditt testamente är att hjälpa oss hjälpa andra. I framtiden. Det är något alla kan göra, även om du inte har möjlighet att ge en gåva idag

Att skriva in Räddningsmissionen i ditt testamente är att hjälpa oss hjälpa andra. I framtiden. Det är något alla kan göra, även om du inte har möjlighet att ge en gåva idag. Många människor skulle vilja skänka mer pengar till välgörenhet om de hade ekonomisk möjlighet. Att skänka via sitt testamente är ett fint sätt att ge mer i framtiden än vad man kan idag.

Testamentsgåvor ger oss möjlighet att utveckla vårt arbete där behoven är som störst eller att starta nya verksamheter och skapa beredskap för akuta insatser. Vi får också möjlighet att planera vårt arbete på längre sikt för att kunna erbjuda hjälp till fler utsatta människor.

Du bestämmer hur mycket du vill ge och vi hjälper dig genom processen. Hör av dig till oss om du funderar på eller vill skriva in Räddningsmissionen i ditt testamente.

Ta gärna kontakt med oss!

Ett enkelt liv som som fick betyda mycket

I början av sommaren 2019 avled Martin Grelsson hemma i lägenheten i Hammarkullen. Han blev 51 år. Trots att han levde ett enkelt liv lämnade han efter sig en stor summa pengar som Räddningsmissionen har fått ta del av. Här berättar storebror Urban om Martin. 

Läs mer