Låt ditt arv bidra till en varmare framtid för Göteborg

Att skriva in Räddningsmissionen i ditt testamente är att hjälpa oss hjälpa andra. I framtiden. Det är något alla kan göra, även om du inte har möjlighet att ge en gåva idag

Att skriva in Räddningsmissionen i ditt testamente är att hjälpa oss hjälpa andra. Det är något alla kan göra, även om du inte har möjlighet att ge en gåva idag. Många människor skulle vilja skänka mer pengar till välgörenhet om de hade ekonomisk möjlighet. Att skänka via sitt testamente är ett smart sätt att ge mer i framtiden än vad man kan idag.

Din gåva ger oss möjlighet att utveckla vårt arbete där behoven är som störst eller att starta nya verksamheter och skapa beredskap för akuta insatser. Vi får också möjlighet att planera vårt arbete på längre sikt för att kunna erbjuda hjälp till fler utsatta människor. Du kan testamentera fastigheter, värdepapper, kontbelopp och lös egendom. Räddningsmissionen är befriad från kapitalvinstskatt, vilket betyder att hela gåvan går oavkortat till vårt sociala arbete. 

Vill du veta mer om att skriva testamente? Beställ vår gratis testamentebroschyr genom att fylla i dina uppgifter här nedan. 

Beställ hem gratis information om att skriva testamente

Om du vill få information hemskickad kan du beställa var gratis testamentebroschyr. Där kan läsa mer om hur testamenteskrivning fungerar. För att beställa hem den kostnadsfria broschyren fyll i dina uppgifter här nedan.

 

Namn
Adress

Vill du veta mer eller har frågor kring testamente?
Välkommen att kontakta mig!

Berättelser

Ett enkelt liv som som fick betyda mycket

I början av sommaren 2019 avled Martin Grelsson hemma i lägenheten i Hammarkullen. Han blev 51 år. Trots att han levde ett enkelt liv lämnade han efter sig en stor summa pengar som Räddningsmissionen har fått ta del av. Här berättar storebror Urban om Martin. 

Läs mer