Volontäruppdrag - Laga soppa inför Soppmässan

 

Räddningsmissionen arbetar med socialt arbete på kristen grund. Bland annat arbetar vi med hemlöshet, integration och människor som befinner sig i utsatta situationer. En av våra verksamheter heter Soppmässan och är en mötesplats för alla, inte minst för ovan nämnda målgrupper. Nu söker vi volontärer som vill bidra, både med praktiskt arbete och med sin närvaro. Kanske pluggar du till socionom eller så har du ett stort intresse av att möta medmänniskor.

Som volontär är du med och tillagar soppa inför soppmässan. Du finns också med därefter och ordnar med det praktiska kring servering av soppa, ommöblering och disk. Volontärerna sitter även med vid bordet och äter mat tillsammans med besökarna. Kvällen avslutas med en nattvardsgudstjänst. Vi letar efter dig som uppskattar kombinationen av att genomföra praktiska uppgifter, laga mat, samarbeta med andra och möta människor. Du behöver även vara bekväm med att delta i ett gudstjänstfirande.

Placering: Matteuskyrkan, Majorna
När: Tisdagar  kl 15- ca 18.00. Vill du vara kvar under soppmässan är du självklart välkommen att stanna också. Du behöver inte vara med varje vecka.  

Vi behöver dig!
Välkommen med din ansökan.

Ansök här!