Volontäruppdrag - Öppet Hus

 

Räddningsmissionen arbetar bland annat med integrationsfrågor och en av våra verksamheter heter Öppet hus. Hit är alla åldrar välkomna och kvällen fylls med fika, någon form av aktivitet och möjligheten att samtala med varandra. Aktiviteten kan vara en föreläsning, ett dans- eller musikuppträdande, tårttävling, högtidsfirande med mera. Öppet hus kännetecknas av möten med olika kulturer, sammanhang, människor och språk. Ett stående inslag är också möjligheten att träna på svenska för dem som behöver det. Nu söker vi volontärer som vill finnas med i denna gemenskap.

Vi letar efter dig som tycker om att möta nya människor. Som volontär har du nämligen den viktiga uppgiften att sitta ner och prata med de gäster som kommer och även delta i kvällens aktivitet. Utöver detta är volontären med och ordnar med det praktiska kring fika, möblering och disk.  

Vi erbjuder dig ett meningsfullt volontäruppdrag där du, förutom att bidra med det praktiska, får möjlighet att lära känna och skapa goda relationer till våra besökare.

Åldersgräns 18 år.

Placering: Matteuskyrkan, Majorna
När: Torsdagar, cirka 16.00-20.00

Just nu är behovet för volontärer fyllt för just detta uppdraget. Kanske finns det något annat du vill prova?

Tack för ditt engagemang!