Bli månadsgivare

Genom att bli månadsgivare stöttar du människor i utsatthet varje månad.  

Just nu får du en premie i form av ett specialdesignat ljus hemskickat till dig när du väljer att ge minst 150 kr i månaden. Genom fyra enkla steg kan du bli månadsgivare idag och du är med precis så länge du vill.

Just nu upplever vi tekniska problem kring vissa registreringar för månadsgivare. Om det inte funkar för dig att registrera dig, vänligen kontakta Givarservice så vill vi gärna hjälpa dig. 

  • Nuvarande Belopp
  • Kontaktuppgifter
  • Välj bankkonto
  • Slutför Autogiro
Månadsgivare

Månadsgåva

200 kr / månad
Belopp
Visste du att du kan ha rätt till skattereduktion om du ger minst 200kr?

Genom att använda tjänsten godkänner du Användarvillkoren och Integritetspolicyn. Du kan läsa mer om hur vi använder dina ekonomiska uppgifter här.

Bli månadsgivare utan att få en välkomstpresent här. 

Bli månadsgivare

Ljuset lyser i mörkret

När du blir månadsgivare har du möjlighet att få en välkomstpremie i form av ett specialdesignat ljus hemskickat till dig när du väljer att ge minst 150 kr i månaden.

Ljuset har en doft av linne och texten på etiketten är "Ljuset lyser i mörkret". I 70 år har vi på Räddningsmissionen kämpat för en stad där ingen lämnas utanför och där ljus, hopp och gemenskap tillsammans övervinner mörkret. Vi är inte där än, men med dig kommer vi ett steg närmare den visionen. Som månadsgivare blir du ett ljus i mörkret för människor i utsatthet, vi hoppas att ljuspremien kan bli en påminnelse för dig om detta.

Bli månadsgivare

Har du några frågor eller stöter på problem?
Välkommen att kontakta Givarservice.