Medlemskap MatRätt

 

 

MatRätt vill finnas till för våra medlemmar med låg inkomst som har svårt att få pengarna att räcka till i vanliga livsmedelsbutiker. Som medlem kan du köpa varor till en tredjedel eller mindre av vanligt butikspris.

 

Ansökan för nya medlemmar är stängd

På grund av högt tryck på antalet medlemmar kan vi tyvärr inte ta emot nya ansökningar för medlemskap under 2021. Vi hoppas att framöver kunna hitta fler samverkanspartners för att möta behoven hos alla våra kunder.

Du som redan är medlem hos MatRätt är välkommen till butiken måndag-fredag 14:00-16:00 när du behöver förnya ditt medlemskap.

 

 

Vem kan bli medlem?

Om du lever på försörjningsstöd, etableringsersättning, garantiersättning eller Migrationsverkets dagersättning är du automatiskt kvalificerad för ett medlemskap hos oss, oavsett vilket belopp du får ut i ersättning.

Lever du på sjukpenning, sjukersättning, A-kassa, pension, föräldrapenning, aktivitetsersättning, aktivitetsstöd, har löneutmätning eller lön måste din inkomst vara mindre än 9290 kr/månad efter skatt för att du ska kunna bli medlem.  

OBS! Som studerande kan du inte bli medlem i MatRätt.