Kulturlabbet hjärta Hede

5 maj, 2021

På vår verksamhet Kulturlabbet kryllar det av kreativa individer. När Hede Fashion Outlet hörde av sig och ville skänka kläder som Kulturlabbet kunde jobba med för att sedan skapa en utställning - blev svaret ja!

”Kläder är något alla har en tydlig relation till. Att utgå från något som är känt för en och som man har hemma och man vill göra det själv. Det är otroligt positivt att man lätt förstår vad man gör. Också makten att få välja själv hur sina kläder ska se ut.” Åsa-Hanna Nordenmark, handledare Kulturlabbet.

”Vi är väldigt stolta över att få kroka arm med Kulturlabbet och Räddningsmissionen i det här samarbetet och vi ser fram emot att fylla våra skyltfönster med unik textilkonst. Kultur, konst och mode är till för alla och det bevisar konstnärerna på Kulturlabbet med bravur.” Maria Anderson Marketing Manager Nordics på Hede Fashion Outlet.

”På Kulturlabbet har vi ett stort möjlighetstänk och det finns så mycket starka uttryck som vi vill dela med oss av. Det är oerhört viktigt att personer med funktionsnedsättning inte bara får konsumera kultur utan även skapa och delta aktivt i den.” Åsa-Hanna Nordenmark, handledare Kulturlabbet.

Från den 18 mars till den 5 april finns utställningen med Kulturlabbets kreationer att se på Hede Fashion Outlet.

Daglig verksamhet Kulturlabbet Daglig verksamhet Kulturlabbet Företag