Plats ledig på Styrmansgatans gruppboende

13 januari, 2020

Vi har just nu en unik möjlighet att erbjuda en plats på Styrmansgatans boende i centrala Majorna i Göteborg. 

Vårt gruppboende tar emot placeringar enligt SoL. Våra hyresgäster har en egen lägenhet med pentry, dusch och wc och tillgång till gemensamma lokaler. I boendet arbetar ansvarig chef, sjuksköterska, samordnare, alkohol och drogterapeut, samt omvårdnadspersonal med olika former av kompetens som exempelvis undersköterska och stödpedagog. Boendet är bemannat dygnet runt.

I boendet finns plats för sex vuxna personer som har olika former av psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund och ser alla människor som värdefulla. En av de viktigaste delarna är skapa en inkluderande, varm och öppen gemenskap.

”Här får vi både pannkakor och rock´n roll!”
Boende Styrmansgatan

Stödet är utformat efter det behov varje individ har. Vi arbetar i team för att tillvarata den kollektiva kompetens som personalgruppen har. För att var och en som bor hos oss ska uppleva trygghet och bli mött med omsorg och värdighet får varje boende två egna kontaktpersonal som har ett särskilt ansvar för att personens behov blir tillgodosedda. En viktig del i ett meningsfullt liv är aktiviteter. Att åka på gemensamma utflykter, spela spel på boendet, musikquiz, fredagsmys eller gemensam gymnastik är återkommande inslag för de som bor hos oss. Tillsammans med kontaktpersonal planeras enskilda aktiviteter efter önskemål och intresse. Vi samarbetar med både specialistsjukvården och primärvården. Våra sjuksköterskor i boendet finns för den som bor hos oss och gör det möjligt att känna trygghet kring hälsan och få hjälp och stöd med sjukvårdsfrågor. 


Vill du veta mer? Varm välkommen att kontakta oss!

”Det handlar om att se varje människa som en värdefull och oändligt älskad individ”

Jannike Fast enhetschef och MAS i en artikel i vår tidning Din Nästa. Läs reportage här.

Våra boenden Styrmansgatans gruppboende