Vi lever alla under samma himmel 

Vi drömmer om en stad där ingen lämnas utanför. Där alla människor kan leva ett värdigt liv. Det är en vision som vi jobbar för varje dag. Även när livet trasslar till sig. När världen drabbas av en pandemi. När livet är orättvist.
Vi är många som kämpar tillsammans. Vi är personal, volontärer, givare, företag, församlingar, stiftelser och många fler. Du kan bli en del och vara med oss och kämpa för den här visionen.
En del i vårt uppdrag är att vara en röst för människor i utsatthet. I filmen ovan hör du deras egna ord och vilken skillnad vi kan göra för människor när vi gör saker ihop.  

Vi lever alla under samma himmel.
Var med och kämpa med oss för en varmare stad!

 

Engagera dig

Läs mer

Krönika: ”Vi alla är vanliga människor”

”En bra sak med Corona är att det märks att vi alla bara är vanliga människor.”⁠
⁠T har nästan alltid något uppmuntrande att säga. Han äter ofta frukost hos oss och vi brukar kommentera lite dagsaktuella händelser. Det är ett sätt att dela livet.⁠

Läs Eva Erlandssons krönika.

 

Läs mer
"Möjligheterna är vår drivkraft”

På den dagliga verksamheten Kulturlabbet skapar personer med intellektuella funktionsnedsättningar olika konst- och kulturprojekt tillsammans. Handledaren Malin Wallin beskriver en varm och levande arbetsplats där man hela tiden arbetar utifrån ett möjlighetstänk. 

Läs mer