Vi lever alla under samma himmel 

Vi drömmer om en stad där ingen lämnas utanför. Där alla människor kan leva ett värdigt liv. Det är en vision som vi jobbar för varje dag. Även när livet trasslar till sig. När världen drabbas av en pandemi. När livet är orättvist.
Vi är många som kämpar tillsammans. Vi är personal, volontärer, givare, företag, församlingar, stiftelser och många fler. Du kan bli en del och vara med oss och kämpa för den här visionen.
En del i vårt uppdrag är att vara en röst för människor i utsatthet. I filmen ovan hör du deras egna ord och vilken skillnad vi kan göra för människor när vi gör saker ihop.  

Vi lever alla under samma himmel.
Var med och kämpa med oss för en varmare stad!

 

Engagera dig

Läs mer

– Vi vill vara barnens röstbärare i samhällsdebatten.

Line Fuchs, verksamhetsansvarig på Solrosen, berättar mer om Solrosen som är Räddningsmissionens verksamhet för barn som har en förälder i fängelse. Hon berättar bland annat om hur de, genom sitt arbete, vill arbeta opinionsbildande nationellt. På så vis lyfts frågan om att förändra förutsättningarna för barnen och deras familjer på längre sikt. 

Läs mer
Krönika: Postnummer

Eva Erlandsson, pastor och verksamhetsledare för gatukyrkan skriver om postnummer och jämlikhet i Göteborg. Läs hela krönikan här. 

Läs mer