Festlig invigning av MatRätt i Rannebergen

28 april, 2022

Tisdag den 26:e april fick vi äntligen klippa bandet, öppna dörrarna och välkomna alla våra härliga kunder in i vår helt nya, fina butik i Rannebergen centrum! Invigningen bjöd på både musik, allsång, tal, skratt och tacksamhet.

Vi är så otroligt glada över att nu stå här med ytterligare en MatRättsbutik där vi har möjlighet möta de behov som finns i vårt samhälle!

”Det känns verkligen helt fantastiskt att butiken äntligen är igång. Vår personal på MatRätt har jobbat stenhårt för att bli klara inför öppningen och kunna stå redo att möta alla våra kunder. Det går inte att bli mer stolt än vad jag är idag.”


- Ida-Lina Frisell Aasland, verksamhetschef socialt företagande

”Det känns så roligt! Äntligen händer det! Det allra bästa är att vi nu får möjlighet att i ännu större utsträckning finnas till för de som behöver oss. Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta utveckla verksamheten här i Rannebergen”
 

- Liv Södahl, temleader på MatRätt Rannebergen.

Ännu en gång vill vi säga ett stort TACK för allt stöd och pepp vi fått från alla håll under processen. Det här har vi fixat tillsammans! Vi hoppas att MatRätt kan få göra skillnad för människor i utsatthet i Göteborg och bidra till en mer hållbar värld.

Mer om MatRätt

MatRätt MatRätt