Möt Viktoria, en av våra härliga volontärer!

 

Viktoria jobbar som egenföretagare med fokus på rekrytering, men kände att också ville vara del i ett sammanhang med kollegor och en arbetsplats. Därför har hon valt att bli volontär och arbeta på MatRätt varje fredag.

”Jag tycker väldigt mycket om MatRätt för att det är så många viktiga delar som möts här. Både bekämpningen av matsvinn och matfattigdom, arbetsträning och gemenskap. Mina kollegor här är helt fantastiska, det är världens bästa gäng. Det är så enkelt att vara sig själv och få känna sig välkommen här.

Eftersom jag är van att jobba med rekrytering har jag också haft möjlighet att hjälpa vissa av de som arbetstränar här med så väl CV som stöttning i arbetslivet. Många av dem som jobbar här har inte samma kontaktnät och förutsättningar som vissa andra har, och då känns det gott att hjälpa till och kunna göra en skillnad genom det jag kan.

Jag har alltid varit intresserad av hållbarhet på olika sätt, och under min tid på MatRätt har jag lärt mig så otroligt mycket. Jag är så tacksam över att ha fått ett nytt och större perspektiv kring hållbarhet. MatRätt har för mig visat hur jag kan vara med och skapa förändring.”

Tack Viktoria för den tid och det engagemang du lägger ner genom att vara volontär på MatRätt! Du är en stjärna!

I och med att den nya butiken öppnar i Rannebergen behöver vi fler volontärer! In och läs mer på Räddningsmissionen.se/matratt kring vad det innebär att vara volontär på MatRätt. Du är varmt välkommen in i vårt härliga gäng!

"Överkonsumtionen som samhället uppmuntrar till är inte nyttig på något sätt"

MatRätt MatRätt Volontär